MU: „Kanté egyszerűen átsétált a 130 millió fontos középpályán”

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2016.10.24. 11:46
Élesen bírálta a vasárnap a Chelsea-től 4–0-ra kikapott Manchester Unitedet a klub két korábbi meghatározó labdarúgója, Gary és Phil Neville.

„Egyszerűen botrányos, amit Ander Herrera és Paul Pogba csinált a negyedik gól előtt a középpályán” – mondta Phil Neville a Daily Mail napilapnak, míg bátyja a Sky Sports szakértőjeként „vörös ruhás manökeneknek” nevezte a jelenlegi csapatot.

„N’Golo Kanté egyszerűen átsétált a 130 millió fontos középpályán, ez a védekezés a szemétre való” – utalt a méregdrága középpályás sorra Gary Neville, hozzátéve, a nyáron érkezett Zlatan Ibrahimovic ezúttal is formán kívül játszott, így túl sok feladat hárult a 18 éves Marcus Rashfordra.

A 35 esztendős svéd sztár négy meccsen négy góllal kezdte meg MU-karrierjét, de az utóbbi nyolc találkozón csak egyszer talált be.

A kilencedik forduló rangadóján a londoniak a 30. másodpercben szerezték meg a vezetést a spanyol Pedro góljával, ez volt a mostani idény eddigi leggyorsabb találata az angol élvonalban. Az első félidő közepén Gary Cahill, a szünet után pedig Eden Hazard és N'Golo Kante volt eredményes.

A Chelsea a negyedik, míg a Manchester United a hetedik helyen áll a tabellán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik