MU: Itt az ideje, hogy élvezzük a játékot - Vidics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.05. 11:28
Nemanja Vidics, a Manchester United labdarúgócsapatának védője a vasárnapi, Chelsea elleni bajnoki előtt elmondta: annak ellenére, hogy már megnyerték a bajnokságot, továbbra is motiváltak maradtak, és szeretnék stílusosan befejezni az idényt.

„A legfontosabb, hogy továbbra is nyerjük a mérkőzéseinket, és ne fáradjunk el fejben sem. Előnyünkre is válhat, hogy már nincs rajtunk nyomás, hiszen így sokkal nyugodtabban léphetünk pályára, és jobb meccseket játszhatunk" – mondta a szerb védő.

A már bajnok Manchester United vasárnap 17 órakor fogadja a Chelsea-t, a londoniak számára azonban még komoly tétje van az összecsapásnak, hiszen a „kékek" egy esetleges győzelemmel feljöhetnek a tabella harmadik helyére, megelőzve az Arsenalt, úgy, hogy még eggyel több fellépése is lesz hátra Rafa Benítezéknek.

„Semmi sem változott, motiváltak vagyunk. Már nem kell a pontokat számolgatni, bajnokok vagyunk, tehát itt az ideje, hogy élvezzük a játékot. Minden alkalommal, amikor pályára lépünk az Old Traffordon, a győzelem a célunk, és ez a Chelsea ellen sem lesz másképp. Nyerni akarunk, és szeretnénk stílusosan befejezni a bajnokságot " – tette hozzá Vidics.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik