MU: Ilyen még nem volt, nem tudom, mi történik… – De Gea

Vágólapra másolva!
2019.10.07. 11:33
Mint beszámoltunk róla, a Newcastle United a Premier League-ben debütáló, 19 éves Matthew Longstaff góljával 1–0-ra legyőzte a Manchester Unitedet. A találkozó után David de Gea, a manchesteriek kapusa próbálta értékelni a látottakat, ám a spanyol sem igazán tudta, mit lehetne erre mondani...

Ole Gunnar Solskjaer csapata a bajnokságban egyhuzamban a nyolcadik, minden sorozatot figyelembe véve a 11. idegenbeli tétmérkőzésén maradt nyeretlen.

Ezek után nem csoda, hogy De Gea is nehezen találta a szavakat.

De Gea sem érti, mi történik a Manchester Uniteddal (Fotó: AFP)
De Gea sem érti, mi történik a Manchester Uniteddal (Fotó: AFP)

Őszintén megmondom, fogalmam sincs, mit mondjak, nagyon nehéz ez számunkra. Hogy mi hiányzik jelenleg a csapat játékából? Mindenben. Elnézést kérek a szurkolóktól, megyünk tovább, hajtunk, de ez így nagyon nehéz…” – idézi a Sky Sports a spanyol kapust.

„Elfogadhatatlan, ahogy játszunk. Nemcsak erre a meccsre gondolok, hanem az egész idényre. Ilyen még nem volt, ez a legnehezebb helyzet a csapat életében, amióta én itt vagyok. Nem tudom, mi történik…” – tette hozzá.

Sky Sports Premier League on Twitter

A Manchester Unitedra a válogatott szünet miatt most rövid pihenő vár, ám október 20-án jön az eddigi legnehezebb feladat az idényben: a bajnokságban továbbra is veretlen Liverpoolt fogadja az Old Traffordon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik