MU: Idén nyáron nem lesznek nagy igazolások – Woodward

I. M.I. M.
Vágólapra másolva!
2020.04.25. 09:23
null
Ed Woodward szerint idén nyáron nem lesznek nagy átigazolások (Fotó: AFP)
Idén nyáron a koronavírus-járvány okozta recesszió miatt nem számíthatunk nagy összegű átigazolásokra a nemzetközi labdarúgásban – véli a Manchester United ügyvezető alelnöke, Ed Woodward.

 

A Manchester Unitedet két jelentős átigazolással kapcsolatban emlegette az elmúlt időszakban a nemzetközi média: Harry Kane-t, a Tottenham csatárát és Jadon Sanchót, a Borussia Dortmund szélsőjét hozták hírbe az MU-val. Mindkét futballista ára jócskán meghaladja a 100 millió fontot – írja a BBC.

„A nemzetközi futballban ezen a nyáron nem úgy fognak menni a dolgok az átigazolási piacon, ahogy megszoktuk, beleértve a Manchester Unitedet is – idézi a BBC Ed Woodward ügyvezető alelnököt, aki az MU pénteki szurkolói fórumán szólalt fel. – Ahogy mindig, most is a klub sikerességét tartjuk szem előtt, de látnunk kell a járvány teljes iparágra gyakorolt hatását, mielőtt arról beszélhetünk, hogy minden visszatér a normál kerékvágásba.”

Az angol Premier League-ben milliárdokról dönt a bajnokság folytatása, hiszen a televíziós jogdíjakból befolyó összegek itt a legnagyobbak. A Bundesliga, a Serie A és a Ligue 1 már kitűzte a lehetséges újrakezdés dátumát.

Woodward beszélt továbbá a Manchester United erőfeszítéseiről a járvány elleni küzdelemben. A klub több tízezer élelmiszercsomagot adományozott, valamint a Manchester Cityvel közösen 100 ezer fontot ajánlott fel a Trussell Trustnak, ami ételosztást végez. Emellett a klub dolgozói, korábbi játékosai telefonon érdeklődnek a 70 év fölötti, valamint mozgáskorlátozott bérletesek iránt, és szükség esetén segítségükre sietnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik