MU: hivatalos ajánlatot kaptak a francia játékosért

Vágólapra másolva!
2016.12.22. 11:12
null
Schneiderlinnek (balra) csak epizódszerep jut a Manchester Unitedben (Fotó: AFP)
Sajtóértesülés szerint az angol élvonalbeli West Bromwich Albion megvásárolná Morgan Schneiderlint, a Manchester United francia labdarúgóját.

 

 

A The Telegraph információja szerint a West Brom klubrekordot jelentő, 18 millió fontot (nagyjából 21 millió eurót) ajánlott a Manchester Unitednek Schneiderlinért, aki ősszel három bajnokin mindössze tizenegy percet töltött a pályán.

A 27 éves, 15-szörös válogatott középpályás fizetése heti 120 ezer font a Unitednál, a West Brom ezt az összeget nem tudná megadni neki. Schneiderlin iránt az Everton is érdeklődik, ám a liverpooli együttes még nem tett hivatalos ajánlatot.

Schneiderlin 2015 nyarán mintegy 28.5 millió euróért szerződött a Manchester Unitedhez a Southamptontól, amelynél együtt dolgozott Ronald Koemannal, az Everton jelenlegi menedzserével.

Ha az MU elfogadja a West Brom 18 milliós ajánlatát, Schneiderlin lesz a birminghami klub történetének legdrágább igazolása. A rekordot a nyáron a Tottenhamtől megvett belga válogatott Nacer Chadli tartja 13 millió fonttal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik