MU: „Hatalmas, végzetes hibák, most meg bepánikoltak…”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.05. 18:35
null
„Ferguson távozása után mindent a feje tetejére állítottak!” – mondja Queiroz (Fotó: Reuters)
Ha valaki ismeri a Manchester United labdarúgócsapatát, az Carlos Queiroz! A portugál menedzser kétszer is dolgozott edzői pályafutása alatt a „vörös ördögöknél”, méghozzá Sir Alex Ferguson mellett hosszú évekig tanulta a szakmát. A portugál most úgy érzi, nagy a baj…

 

„Mindenki tudja, imádom a Manchester Unitedet és tisztelem Louis van Gaalt, valamint David Moyest, de ez a két edző hatalmas, végzetes hibákat követett el…” – fakadt ki a The Guardiannek Carlos Queiroz, aki jelenleg az iráni válogatott szövetségi kapitányaként dolgozik.

„Sir Alex Ferguson távozása után mindent a feje tetejére állítottak a klubnál, méghozzá teljesen feleslegesen. Ha viszont mindent átalakítottak, elvárnám, hogy nyerjenek folyamatosan, méghozzá stílusosan. Olyan játékosokat akarunk látni, mint George Best, Paul Scholes, Ryan Giggs, Roy Keane és Ruud van Nistelrooy, de csalódnunk kell. Hol vannak most a sztárok? Az ilyen klasszis játékosokat fel kell építeni, ehhez képest Ángel Di María és Radamel Falcao is csak padozott. Most is bepánikoltak, és össze-vissza vásárolnak…” – tette hozzá a portugál szakember.

Mint ismert, a csatárra vágyó Manchester United hatalmas meglepetésre az átigazolási időszak hajrájában az AS Monaco fiatal franciájára, Anthony Martialra csapott le – sajtóhírek szerint a támadóért összességében akár 80 millió eurót is kifizethet a bónuszokkal a csapat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik