MU: Három igazolás kell még a bajnoki címhez - G. Neville

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.16. 12:45
Az angol Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgócsapata ebben a szezonban valószínűleg már nem tudja utolérni a listavezető Chelsea-t, de a dobogós helyezésre még minden esélye megvan. Gary Neville ezért már a következő idényről beszélt, megemlítve, hogy két-három megfelelő igazolással újra a bajnoki címért harcolhat korábbi csapata.

Már a következő szezonra készülődnek a Manchester Unitednél, így egyre több pletyka kering a klub háza táján. A manchesteri csapattal többek között szóba hozták a Dortmund középhátvédjét Mats Hummelst és a PSV-ben szereplő Memphis Depayt is. A média mellett a United legendája is a jövőbe tekint, és véleménye szerint néhány okos igazolással jövőre a bajnoki cím is elérhető lehet a „vörös ördögök” számára.

„Ha három hónapja kérdeznek erről, azt mondtam volna, hogy a United előtt még hosszú út áll a bajnoki címig – mondta Gary Neville a Daily Mirrornak. – Jelen pillanatban ez már nem is tűnik olyan távoli célnak. A nyári átigazolási időszak kritikus lesz, de ha abból jól jön ki a Manchester United, a következő szezonban eséllyel pályázhat a bajnoki címre.”

„Nem hiszem, hogy a teljes csapatot újra kell építeni, vagy ismét el kellene költeni kétszázmillió eurót. Elég lenne két-három jól megtervezett igazolás. Szerintem csak három pozícióban kell megerősíteniük a keretet. Egy középhátvédre, egy belső középpályásra és egy szélsőre van mindenképp szükség.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik