MU: Gary Neville Falcaóval rémisztgeti Ferdinandot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.13. 12:37
Ez nem volt szép, Gary Neville, nagyon nem! Még mi is berezeltünk, pedig nem kell farkasszemet néznünk napjaink labdarúgásának egyik legfélelmetesebb gólgépével, aki a hétvégén bemutatkozó mérkőzésére készül a Manchester United mezében.

Gary Neville, a Manchester United korábbi hátvédje egykori csapattárásának küldött vészjósló üzenetet a Twitteren. Majd jól ki is röhögte. Gary Neville, a Manchester United korábbi hátvédje egykori csapattárásának küldött vészjósló üzenetet a Twitteren. Majd jól ki is röhögte.

Irigyeljük is Rio Ferdinandot, meg nem is. Irigyeljük, mert fantasztikus, sikerekben gazdag futballkarrier áll mögötte, de a 35 éves angol hátvéd jelen pillanatban nincs rózsás helyzetben. 2014 nyarán 12 év és több mint 300 bajnoki mérkőzést követően elköszönt a Manchester Unitedtől, és az újonc QPR-hoz igazolt.

Ahhoz a QPR-hoz, amely a legtöbb szakértő szerint kiesésre van ítélve a 2014–2015-ös PL-szezonban. Két vereséggel és egy győzelemmel áll a bajnokságban, a 4. fordulóban pedig a Manchester Unitedhez látogat, amely – bár mögötte áll a táblázaton – a nyáron 150 millió fontból erősítette meg keretét a holland Louis van Gaal vezérletével, és olyan támadóerőt képvisel, amely (papíron) Európa összes védelmének aggodalomra adhat okot.

A „vörös ördögök” támadóalakzatának legújabb és jelenleg legfényesebben ragyogó csillaga Radamel „El Tigre” Falcao, aki várhatóan a Queens Park ellen debütál új csapatában vasárnap délután, és nagyon éhes a gólokra. Ezt Gary Neville sem felejtette el kiemelni Ferdinandnak címzett, nem kimondottan hízelgő Twitter-üzenetében.

(Forrás: Twitter)
(Forrás: Twitter)

„Jön érted @riofery5 haha…” – írta a közösségi oldalon a jelenleg az angol válogatottnál dolgozó korábbi védő, aki a félreértések elkerülése végett egy Falcao-interjút is mellékelt a posztban.

Rio Ferdinand egyelőre nem reagált, de a pályán minden további nélkül megteheti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik