MU: Ezt a hívást nem lehetett visszautasítani - Mata aláírt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.25. 22:52
null
Komoly fejtörést jelenthet eldönteni, hogy Moyes avagy Mata számára boldogabb nap a szombati (Fotó: Manchester Unietd Facebook)
A Manchester United a hivatalos honlapján jelentette be, hogy befejeződött Juan Mata átigazolása: a spanyol játékos aláírta szerződését a „vörös ördögökhöz”, így 37.1 millió fonttal (13.1 milliárd forint) ő lett a klub eddigi legdrágább játékosa.

 

„Rendkívül izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok a Unitedhez. Élveztem a Chelsea-nél eltelt éveimet, de most eljött az idő egy új kihívásra. A United a tökéletes hely számomra, és felvillanyoz, hogy esélyem van részese lenni a klubtörténet következő fejezetének. A Chelsea topklub, sok barátom van ott, de a Manchester United hívását nem lehet visszautasítani. Segíteni szeretnék a menedzsernek, hogy a csapat sikeres legyen a következő években” – olvasható a manchesteriek oldalán a 25 éves Mata nyilatkozata.

„Juan egyike a legjobb játékmestereknek napjainkban, és igazi öröm, hogy végre megpecsételtük a szerződést az aláírásával. Főszerepe volt a Chelsea elmúlt évekbeli sikereiben, az elmúlt két PL-szezonban 28 asszisztot adott és 32 gólt szerzett. Lenyűgözött, hogy a Manchester Unitedben akart játszani. Tudom, hogy a szurkolóink mindig csodálták Juant – mindig jól játszott ellenünk –, és tudom, örülni fognak, hogy keddtől a United vörös mezében láthatják” – mondta David Moyes, az MU menedzsere a világ- és Európa-bajnok, Bajnokok Ligája- és Európa-liga-győztes 25 éves labdarúgóról, akit az elmúlt két idényben egyaránt a Chelsea legjobb játékosának választottak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik