MU: Evanst pénzbírsággal sújtották, de nem fogadta el

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.06. 22:00
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) illetékes bizottsága a pénteki meghallgatást követően pénzbírsággal sújtotta a Newcastle United csatárát, Papiss Cissét leköpő Jonny Evanst, a Manchester United középhátvédje azonban nem fogadta el a büntetést. Az ügyben szombaton várható végleges döntés.

„Szeretném egyértelművé tenni, hogy nem köptem le Cissét. Amikor reggel felébredtem, megdöbbenve tapasztaltam a média reakcióját az eset kapcsán” – mondta még csütörtökön Evans.

SZAVAZÁS

Melyikük köpött?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Az esetet kivizsgáló háromtagú bizottság – amely korábbi játékvezetőkből áll – a felvételek megtekintése után pénzbüntetést helyezett kilátásba, Evans azonban nem fogadta el a bírságot. Az ügyben szombaton várható végleges döntés, a visszajátszásokat péntek késő este ismét megtekintik. Ha az MU védőjét vétkesnek találják, akár hatmeccses eltiltást is kaphat.

A Newcastle United támadója, Papiss Cissé elfogadta a rá kiszabott pénzbírságot, ám az illetékes testület ettől még nem lesz elnézőbb; hét meccsről is „elmeszelheti” a visszaeső szenegáli csatárt, akit sportszerűtlen magatartás miatt a szezon korábbi szakaszában három mérkőzésről már eltiltottak.

Az eset videón

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik