MU: elnézte a mezeladásokat a klub, négyezren örülhettek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.25. 13:15
A Manchester United labdarúgócsapatánál véletlenül akciósan hirdették meg az új mezeket a hivatalos honlapon, a szemfüles drukkerek le is csaptak a váratlan akcióra.

A „vörös ördögök” még július harmadikán mutatták be az új, Chevrolet-emblémával ellátott mezt, amelyet a 2014–2015-ös idényben viselnek Rooneyék. A nagy leleplezés után most a szerelések árusítása is megkezdődött, méghozzá hatalmas akcióval. A „vörös ördögök” még július harmadikán mutatták be az új, Chevrolet-emblémával ellátott mezt, amelyet a 2014–2015-ös idényben viselnek Rooneyék. A nagy leleplezés után most a szerelések árusítása is megkezdődött, méghozzá hatalmas akcióval.

Hatalmas akció, véletlenül (Fotó: 101greatgoals.com)
Hatalmas akció, véletlenül (Fotó: 101greatgoals.com)

Az MU-nál a hivatalos honlapról lehetett először rendelni a hazai garnitúrából, azonban a szerkesztők valamit csúnyán elnéztek, ugyanis a várt 55 fontos ár helyett 22 fontért lehetett vásárolni a mezekből a honlapról.

A szemfüles drukkerek le is csaptak, és bár csak pár percig élt a speciális „akció”, 4000 manchesteri fanatikus azonnal bevásárolt a 8500 forint körüli összegért.

Most egy hivatalos közleményt is kiadott a klub, amelyben elismerték, adminisztrációs hiba okozta a leárazást, de mivel értékelik a szurkolók lelkesedését, akik 22 fontért rendeltek, azok meg is kapják ennyiért a hőn áhított darabokat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik