MU: egyre valószínűbb a sérült csapatkapitány távozása

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.01. 12:02
Tíz év után valószínűleg távozik az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester Unitedtól a csapat kapitánya, Antonio Valencia, akinek az idény végén lejár a szerződése az Old Traffordon.

„Még mindig nem teljesen egészséges, azon dolgozik, hogy még visszatérhessen, mert fantasztikus karrierje volt a Unitednél és Angliában. Ő az egyik utolsó bajnokunk az öltözőben, ennek ellenére nem vagyok biztos benne, hogy a United és Antonio képesek lesznek megállapodni egy következő évről. Sokat számít, hogy a következő hónapokban még pályára tud-e lépni. Ő a kapitány továbbra is, aki nagyszerű szolgálatot tett a klubért, így remélem, pályára küldhetem még, hogy megmutassa, mire képes” fogalmazott nagy tisztelettel, de nem túl derűlátóan Valencia jövőjével kapcsolatban Ole Gunnar Solskjaer. „Még mindig nem teljesen egészséges, azon dolgozik, hogy még visszatérhessen, mert fantasztikus karrierje volt a Unitednél és Angliában. Ő az egyik utolsó bajnokunk az öltözőben, ennek ellenére nem vagyok biztos benne, hogy a United és Antonio képesek lesznek megállapodni egy következő évről. Sokat számít, hogy a következő hónapokban még pályára tud-e lépni. Ő a kapitány továbbra is, aki nagyszerű szolgálatot tett a klubért, így remélem, pályára küldhetem még, hogy megmutassa, mire képes” fogalmazott nagy tisztelettel, de nem túl derűlátóan Valencia jövőjével kapcsolatban Ole Gunnar Solskjaer.

Valencia 2009-ben a Wigantől érkezett az MU-hoz, amelynél azóta 338 tétmérkőzést játszott. Jelenlegi sérüléséből március végére épülhet fel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik