MU: egymásra licitálnak a streaming-óriások a dokusorozatért

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.08.30. 10:51
null
Annyi biztos: izgalmas a Manchester United (Fotó: Getty Images)
Az angol rekordbajnok Manchester Unitednál új korszak kezdődött, ez pedig felkeltette a streaming-szolgáltatók figyelmét – hívta fel a figyelmet a The Sun.

 

Az Amazon All Or Nothing (Mindent vagy semmit) sportdokuszériája csapatokat kísér el egy egész idényen keresztül. A filmesek ott lehetnek az öltözőben, az edzéseken, a mérkőzések előtti összetartáson, valamint a meccsek alatt is. A 2021–2022-es idényben például az Arsenal öltözőjében forogtak a kamerák. Az „ágyúsok” előtt a Manchester Cityről, a Tottenham Hotspurről is készült ilyen sorozat – mindegyik hatalmas nézettséget és sikert hozott. A hollywoodi sztárszínészek (Ryan Reynolds és Rob McElhenney) révén megvásárolt Wrexham AFC átalakulásáról szóló alkotás a Disney Pluson látható, míg a Sunderland 2017–2018-as idényét a Netflix mutatta be.

(Fotó: The Sun)
(Fotó: The Sun)

 

A The Sun a SunSportra hivatkozva azt írja, hogy az Amazon és a Netflix most a Manchester Unitedot szemelte ki magának, és egymásra licitálnak a sorozat elkészítésének jogáért.

„Az MU újjáépítésének története Erik ten Hag vezetésével, Cristiano Ronaldo sorsa, valamint a Glazer család ellen irányuló tüntetések már önmagában olyan érzést keltenek, mint ha egy hollywoodi filmet látnánk – idézte a The Sun az egyik forrást. – Ezért lett ez a klub az Amazon Prime és a Netflix célpontja.”

„A United eddig nem bólintott rá a dokusorozat elkészítésére, de a streaming-szolgáltatók érdeklődése egyre csak nő” – teszi hozzá.

A The Online azt írja, hogy a jövőben akár az FC Barcelona kapcsán is elkészülhet egy hasonló alkotás.

Az Amazon a hírek a 2023–2024-es kiírás idejére az újgazdag Newcastle United öltözőjében forgatnának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik