MU: Egy csomó sírós kisgyereket látok a klubnál – Roy Keane

Vágólapra másolva!
2018.10.04. 15:41
Roy Keane, a Manchester United labdarúgócsapatának korábbi kapitánya „sírós kisgyerekeknek” nevezte a klub mostani játékosait, akiknek szerinte először saját teljesítményükön kellene javítaniuk, és félre kell tenniük esetleges nézeteltérésüket José Mourinho vezetőedzővel.

A 47 éves Keane, aki hét bajnoki címet nyert a manchesteriekkel, azt mondta: a futballistáknak felelősséget kell vállalniuk azért, hogy az MU az 1989–1990-es idény óta most rajtolt a legrosszabbul a bajnokságban. A United hét mérkőzésen csupán tíz pontot szerzett, ezzel tizedik a tabellán. Mourinhót sokan támadják, miután sajtóértesülések szerint vita támadt közte és Paul Pogba, a francia válogatott világbajnok középpályása között.

„Egy csomó sírós kisgyereket látok, pedig ha kimész a pályára, akkor a saját büszkeségedért, a családodért, a városodért futballozol” – jelentette ki Roy Keane, aki jelenleg az ír válogatott másodedzőjeként dolgozik.

„Nem Pogbáról beszélek, hanem általánosságban a játékosokról. Olyanokról, akik összevesznek valamin az edzővel, vagy az edzői csapattal, és aztán azt mondják magukban: nem fogok rendesen edzeni, mert valaki felidegesített” – nyilatkozta a korábbi középpályás.

Keane szerint a játékos és edző közötti vitás helyzetek részei a labdarúgásban eltöltött mindennapoknak, a nézeteltéréseket azonban a pályán kívül kellene rendezni.

„Ha a United futballistája vagy, felveszed a mezt, kifutsz a pályára és nem adsz bele mindent, mert összevesztél valakivel… Nos, akkor sok szerencsét Mourinhónak” – mondta Keane.

A Manchester United szombaton a Newcastle együttesét fogadja a Premier League 8. fordulójában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik