Man. United: Van Gaal célja a dobogó, újabb sérült a listán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.12. 22:58
Louis van Gaal, az angol Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere elmondta, csapata célja az első háromba kerülni.

„Nem hinném, hogy indokolatlan lenne célként kitűzni a dobogót – mondta Van Gaal. – Egy olyan klub, mint a Manchester United mindenképpen magasra kell, hogy tegye a lécet saját maga számára. Az első három helyezés megszerzése logikus gondolat, mivel be akarunk jutni a Bajnokok Ligájába.” Van Gaal. – Egy olyan klub, mint a Manchester United mindenképpen magasra kell, hogy tegye a lécet saját maga számára. Az első három helyezés megszerzése logikus gondolat, mivel be akarunk jutni a Bajnokok Ligájába.”

A „vörös ördögök” az első három fordulóban csak két-két gólt, illetve pontot szereztek, ráadásul sérültjeik igen hosszú listája újabb névvel bővült.

„Phil Jones három-négy hetet kénytelen kihagyni – erősítette meg a holland szakember. – Jól teljesítettünk az átigazolási időszakban, annak ellenére, hogy nem indulhatunk a Bajnokok Ligájában, több játékos is minket választott. Ez a tény hatalmas lökést jelenthet számunkra, de tudjuk, hogy eredményeket kell felmutatnunk és már vasárnap el kell kezdenünk a pontok gyűjtögetését a Queens Park Rangers ellen.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik