MU: a liverpooliak is szívesen látnák soraikban Januzajt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.24. 11:05
Angol sajtóhírek szerint az Everton Adnan Januzaj kölcsönvételével erősítené meg a keretét. A Liverpool Echo szerint Roberto Martínez menedzser bízik benne, hogy az állandó játéklehetőség miatt el tudják csábítani a 20 éves belgát a Manchester Unitedtól.

Martínez a Manchester City elleni 2–0-s vereség után elismerte, hogy még három új játékos szerződtetését terezik az átigazolási időszakban. A liverpooliak közel járnak hozzá, hogy véglegesítsék a 24 éves védő, Ramiro Funes Mori szerződtetését a River Plate-től (5.5 millió fontért jöhet), a másik kiszemelt pedig a Sahtar Doneck brazilja, Bernard.Ramiro Funes Mori szerződtetését a River Plate-től (5.5 millió fontért jöhet), a másik kiszemelt pedig a Sahtar Doneck brazilja, Bernard.

„Fontos lesz a következő néhány nap. Több igazolást is várok még. Még semmi sem végleges, így nem tudok különleges hírről beszámolni” – mondta Martínez, aki januárban is megpróbálta elvinni Januzajt, Louis van Gaal azonban nemet mondott a transzferre.

Januzaj kölcsönvételét erősítheti, hogy három belga, Romelu Lukaku, Kevin Mirallas és David Henen már most is tagja az Everton keretének, gyengítheti viszont, hogy a fiatal középpályás az MU legutóbbi két meccsén egyaránt kezdő volt. A napokban a Bild a Borussia Dortmunddal hozta hírbe a játékost.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik