MU: a játékosok széppé tették egy súlyosan beteg kisfiú napját, a család meghatódott CR posztja után

Vágólapra másolva!
2022.02.10. 15:14
null
Ökölpacsi Cristiano Ronaldóval (Fotó: Getty Images)
A Manchester United-játékosok a Burnely elleni 1–1-es döntetlen után szép pillanatokat szereztek egy súlyosan beteg kisfiú számára.

Az MUhonlapja azt írja, hogy a játékosok a találkozó után egy különleges szurkolóval töltötték az idejüket. River Rhodes a betegsége miatt sugárkezelésen megy át, de imádja a futballt (családja a Wolverhamptonnak szurkol), s a helyszínen tekintette meg a Burnley és a Man. United összecsapását.

A meccs után River a pálya mellett várta, hogy megpillanthassa a sztárokat, akik mind odamentek hozzá és közös képeket készítettek vele.

„Reméljük, hogy élvezted a játékosainkkal való találkozást, River!”


A kisfiú édesapja, Ryan elmondta, hogy örömkönnyeket hullajtottak, amikor meglátták, hogy Cristiano Ronaldo kiposztolta a közös képüket a több mint 400 millió követőjének. A 37 éves portugál klasszis, akinek négy gyermeke van, és párjával, Georgina Rodríguezzel ikreket várnak, az alábbiakat írta a fotójukhoz.

„A gyermekek most és mindig is a legnagyszerűbb ajándékai lesznek az életnek, akiket mindenáron meg kell védenünk! A szurkolók jelenléte mindig a futball legjobb velejárója lesz, tiszteletben kell tartanunk mindazt, amin átmennek, amit kiállnak a klubjukért.”

A Burnley elleni mérkőzésen csereként pályára lépő Jesse Lingard a lefújás után Rivernek ajándékozta a mezét, s az Instagram-oldalán ezt írta:

„Örülök, hogy találkoztunk, River! Te egy sokakat inspiráló fiatalember vagy, aki küzd a rákkal és győzni fog! Maradj erős és küzdj tovább!”


A kisfiú jelenleg Manchesterben kap kezelést, s az alábbi videóban (amelyet az MU is megosztott „Sztár van születőben” címmel) már Lingard mezében játszik nem sokkal a sugárkezelése után. A felvételen River az angol válogatott játékosnak ismét köszönetet mondott.

„Megtiszteltetés és kiváltság volt játékosaink számára, hogy találkozhattak veled, River! Mindannyian reméljük, hogy hamarosan újra találkozhatunk!”üzente a klub.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik