MU: A fiatalok nem tudják kezelni Mourinhót – Vieira

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.09. 18:56
Patrick Vieira, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal legendás középpályása úgy véli, José Mourinho nem bír közös nevezőre jutni fiataljaival, s ez az oka a Manchester United jelenlegi szenvedésének. Vieira jól ismeri Mourinhót, hiszen az olasz Internazionaléban játékosa volt.

„Nagyon nehéz dolga van Mourinhónak – mondta Patrick Vieira az RMC rádióállomásnak. – Bonyolultabbá teszi az egész helyzetet, hogy a Manchester United nehéz időszakon ment keresztül David Moyesszal és Louis van Gaallal. Lehet, hogy Mourinho elvesztette az irányítást.”Patrick Vieira az RMC rádióállomásnak. – Bonyolultabbá teszi az egész helyzetet, hogy a Manchester United nehéz időszakon ment keresztül David Moyesszal és Louis van Gaallal. Lehet, hogy Mourinho elvesztette az irányítást.”

„A filozófiája, a felfogása nem változott, mint ahogy a taktikai elemek is ugyanazok. A portugál viselkedése is a megszokott, mindig megpróbálja egyértelművé tenni, éreztetni, hogy ő a főnök. Talán a játékosai nem annyira fogékonyak a módszereire.”

„Valljuk be, az új, fiatal generáció teljesen más, megváltozott. Lehet, hogy Mourinho üzenete nem igazán megy át, valószínűleg azért, mert akad néhány olyan futballista, aki nem fél kiállni és elmondani a véleményét, máshogy kezeli a helyzetet, nem alkalmazkodik. Az Interben mi tapasztaltak voltunk, jól tudtuk kezelni Mourinho módszereit.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik