FA-kupa: a drukker egy veséjét „árulja” két MU-meccsjegyért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.11. 17:25
null
Odaadom egy vesémet két jegyért a Preston–MU meccsre. Kérem, segítsenek! – szól a felhívás (Forrás: The Telegraph)
A Dél-afrikai Köztársaság lakosságának – valószínűsíthetően – legelhivatottabb Preston North End-szurkolója nagyon messzire hajlandó lenne elmenni, hogy élőben, a helyszínen tekintse meg kedvencei Manchester United elleni összecsapását az FA-kupa ötödik fordulójában. A férfi a Facebookon árulja egyik veséjét két belépőért cserébe – írja a The Telegraph.

 

Michael Jackson fanatikus Preston-szurkoló, de 25 éve Johannesburgban él. Fiatalon minden szabadon elkölthető fontját a meccsekre tette félre, most ennél többet is bevállalna egy megismételhetetlen kilencven percért.

„Eladnám az egyik vesémet, hogy jegyet szerezzek. Valaki felajánlotta, hogy lovagoljak meg egy zsiráfot, hátha akkor megkönyörül valaki rajtam. Fokvárostól a Ribble folyóig is elúsznék akár a belépőért. Tudom, hogy közvetíti a TV, de ott akarok lenni és élőben szurkolni” – idézi a Lancashire Evening Post Michael Jacksont.

A 23 ezer férőhelyes prestoni Deepdale stadion már most garantáltan telt házas, a Manchester elleni kupatalálkozó február 16-án lesz. Michael Jackson esélyei nem túl biztatóak a belépő megszerzésére.

A The Telegraph cikkében megjegyzi – némi Google-keresésre alapozva –, hogy a fekete piacon egy vese nagyjából 50 ezer fontot ér, viszont az illegális szervkereskedelemért az Egyesült Királyságban három év börtön jár.

„Bármit megtennék. Ha kell egy egész szezonbérletet megveszek, az sem érdekel. Ha nem leszek ott és nem is lesz többet ilyen nagyszerű alkalom, éveken át fogom gyászolni ezt a lehetőséget” – vallotta Michael Jackson, akinek a veseműtét helyett inkább a zsiráfos verziót ajánlanánk, de leginkább azt, hogy ha lehet, ne csináljon semmi butaságot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik