MU: a csapatkapitány Mourinho kirúgásáról szóló posztot lájkolt

NSO/MTI NSO/MTINSO/MTI NSO/MTI
Vágólapra másolva!
2018.10.03. 15:23
null
Saját kapitánya fordul Mourinho ellen? (Fotó: AFP)
Kínos ügybe keveredett az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United csapatkapitánya, Antonio Valencia, miután az együttes menedzserének, José Mourinhónak a kirúgását követelő posztot lájkolt.

 

„Nem vagyok meglepődve az eredményen. Eddig mindig vártam a csapat meccseit, de hála Mourinhónak, mára felér egy büntetéssel a meccseket nézni. Valaminek változnia kell, itt az idő, hogy Mourinho távozzon” – állt az Instagram-posztban.

A bejegyzést lájkolók között megtalálható volt Antonio Valencia is (a bejegyzés szövege felett az ő képe szerepelt), aki azóta bocsánatot kért figyelmetlensége miatt.

„Tegnap úgy lájkoltam egy bejegyzést, hogy nem olvastam el a szöveget a kép alatt. Ezek nem az én nézeteim és bocsánatot kérek. Teljes mértékben a vezetőedző és a csapattársaim oldalán állok. Mindent megteszünk, hogy javítsunk az eredményeinken” – írta közösségi oldalán a hátvéd.

A legismertebb angol fogadóiroda, a William Hill egyébként Mourinho menesztését tartja a legvalószínűbbnek. A William Hillnél 8/11-es oddsszal lehet fogadni a portugál idő előtti távozására.

A szakember 2016 nyarán vette át az MU irányítását – szerződése 2020-ig érvényes –, de a klubnak vele sem sikerült tartósan túljutnia azon a hullámvölgyön, amelybe a legendás Sir Alex Ferguson 2013-as nyugdíjba vonulása óta került. Mourinhóval a kispadon előbb hatodik, majd második helyen zárt az MU, amely a Premier League-ben hét fordulót követően a 10. helyen áll, és legutóbbi négy tétmérkőzéséből egyet sem tudott megnyerni.

A távozóknál Mourinho után Mark Hughes és Neil Warnock következik a sorban 7/1-es oddsszal: a Southampton a 16., míg a nyeretlen Cardiff City a 19. helyen áll a PL tabelláján.

Amennyiben a portugál trénert menesztik a Manchester Unitedtől, a bukmékerek Zinédine Zidane (8/11) érkezését tartják a legvalószínűbbnek, míg Antonio Conte (8/1), Arséne Wenger (10/1), Mauricio Pochettino (14/1), illetve Joachim Löw (16/1) szerződtetését jóval esélytelenebbnek vélik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik