MU: 35 millióért vinnék a Real mellőzött védőjét

Vágólapra másolva!
2014.11.06. 14:21
Louis van Gaal, a Manchester United holland vezetőedzője januárban átigazolná a Real Madridnál egyértelműen oldalvonalon kívülre szoruló portugál labdarúgót, Fabio Coentraót.

A 26 éves Coentraót még 2011-ben szerződtette a Real Madrird – a nem túlságosan jó befektetésnek minősíthető 30 millió euróért cserébe –, azonban nem sikerült magát stabilan beverekednie a kezdőbe. A hírek szerint a spanyolok megfelelő összeg fejében megválnának a balhátvédtől, aki a szezonban egy bajnokin lépett pályára, de még ez is eggyel több, mint amennyi mérkőzésen lehetőséget kapott a BL-ben.

A Manchester Unitedet már David Moyes edzősködése idején is szóba hozták a portugállal, ám akkor még nem sikerült nyélbe ütni az üzletet.

A klub nyáron az ígéretes angol balbekkel, Luke Shaw-val próbálta betölteni a Patrice Evra távozásával keletkező űrt – 35 millió eurót sem sajnáltak érte –, de a fiatal játékos eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

A nyáron komoly áldozatok árán igazoló MU – meg kellett fizetni pluszban, hogy nem indulnak nemzetközi kupában – teljesítménye eddig elmarad a várakozásoktól, a védelem minél előbbi (értsd: januárban esedékes) megerősítése napi szinten visszatérő téma a sajtóban. A nevek repkednek, Gerard Piqué elcsábítása az angol sajtó szerint már több mint terv, de további kiszemelt a védelem közepére a Porto holland hátvédje, Bruno Martins Indi is – 12 millió eurót adnának érte –, míg Coentrao alternatívája a Románál jelenleg gyengén teljesítő veterán, Ashley Cole szigetországba való visszacsábítása lehet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik