MU: 16 hónappal érkezése után távozhat a 43 milliós sztár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.21. 14:29
A klubhoz közeli források szerint könnyen elképzelhető, hogy hamarosan távozik a Manchester United labdarúgócsapatától Henrih Mhitarjan.

A 28 éves örmény középpályás nagyszerűen kezdte a 2017–2018-as idényt, és öt bajnoki után már öt gólpassznál és egy találatnál járt.

A kezdeti lendület azonban hamar alábbhagyott – Henrih Mhitarjan azóta egyetlen gólt és gólpasszt sem tudott elkönyvelni a Premier League-ben. Az MU-hoz közeli egyik forrás szerint a játékos távozása annak ellenére napirenden van az egyesületnél, hogy Mhitarjan csupán 16 hónappal ezelőtt, 2016 júliusában igazolt át az MU-hoz, amely 43 millió eurót fizetett a Borussia Dortmundnak a középpályásért.

„Továbbra is sok a probléma Mhitarjan körül, jelenleg azért küzd, hogy megmentse a pályafutását – idézi a The Sun a klubhoz közeli forrást. – José Mourinho és az egész stáb részéről óriási kételyek vannak vele kapcsolatban, az elmúlt hetekben a fáradtság riasztó jelei kezdtek megmutatkozni nála.”

Amennyiben az örmény valóban elfáradt, akkor rendkívül nehéz helyzetben találná magát, a Premier League 2017–2018-as kiírásából ugyanis eddig csak 12 fordulót játszottak le, a Manchester United ráadásul „talpon van” a Bajnokok Ligájában, decemberben a Ligakupában lesz érdekelt, s 2018 januárjában becsatlakozik az FA-kupába is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik