Még csak 17 éves, de ő öltözteti a legnagyobb futballsztárokat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.14. 18:43
Sam Morgannel készített interjút nemrég a BBC Sport stábja. A 17 éves fiatalember ruhákkal kereskedik és több világhírű futballista, köztük Paul Pogba, Kevin De Bruyne és Kyle Walker is tőle veszi a legmenőbb öltözékeket. Kapcsolatainak kiépítéséről, és egészen elképesztő történeteiről mesélt.

„Kyle Walker éppen írt, megállhatnánk, hogy gyorsan válaszoljak neki?” – kezdi az interjút Sam Morgan, aki már az iskolában, 12-13 évesen is kereskedett, és volt, hogy naponta 3-4 fonttal járt haza. „Kyle Walker éppen írt, megállhatnánk, hogy gyorsan válaszoljak neki?” – kezdi az interjút Sam Morgan, aki már az iskolában, 12-13 évesen is kereskedett, és volt, hogy naponta 3-4 fonttal járt haza.

„Most is ugyanez történik, csak kicsit nagyobb tételben – jegyzi meg Sam. – Először Cohen Bramallnak (Arsenal) adtam el néhány ruhadarabot, ő ismerte Joe Willockot (Arsenal), akinek a testvére Chris Willock (Arsenal), és ő jóban volt Reiss Nelsonnal (Hoffenheim), aki pedig Ezri Konsa (Brentford) barátja. Ő mutatott be Kyle Walkernek (akkor még Tottenham), ez volt az áttörés, ami az üzletemet ide juttatta.”

„Hazaúton a Real Madrid–Tottenhamről, a repülőről hívott Kyle, és azt mondta, Szon Hung Minnek kellene pár Gucci-cucc, amiket már nem lehetett kapni. Két napon belül megszereztem, és Szon meg is kapta. Kyle által megismertem Harry Winkset és Dele Allit is.”

Sam elmondta, hogy Alli által rengeteg válogatott futballistával is kapcsolatba tudott kerülni.

Drop Off To @dele Versace 2 Chainz In Black & White Thank you for the order All sizes available Many colours available on request too Direct message or email for more information and to place an order

3,770 Likes, 5 Comments - SM creps (@sm_creps) on Instagram: "Drop Off To @dele Versace x 2 Chainz In Black & White Thank you for the order All sizes..."



A 17 éves kereskedő arról is mesélt, hogy miként ismerte meg a világbajnoki finálé előtt Paul Pogbát.

„Két nappal a vébédöntő előtt Benjamin Mendy telefonjáról videochateltem Paul Pogbával, akivel még előtte soha nem beszéltem. Azt mondta Pogba: »beszélt rólad Benji, már régóta próbállak elérni«. Én meg csak ültem és gondolkoztam, hogy én vagyok az, akinek keresnie kéne téged, nem pedig neked engem. Két nappal a döntő után Párizsba repültem, ahol az egész francia csapat ott volt. Rengeteg menő cuccom volt, leszállítottam mindent Paulnak, majd ott maradtam még kicsit velük.”

 

THIS TIME LAST WEEK DELIVERING A PACKAGE TO @paulpogba DELIVERING TO A WORLD CHAMPION AN AMAZING EXPERIENCE, MORE TO COME SOON ! THANKS FOR ALL YOUR SUPPORT. NOTHING GOES UNNOTICED

2,481 Likes, 9 Comments - SM creps (@sm_creps) on Instagram: "THIS TIME LAST WEEK DELIVERING A PACKAGE TO @paulpogba DELIVERING TO A WORLD CHAMPION..."



 

Samnek több Premier League-sztár is a kuncsaftja!

„Alex Lacazette az egyik ügyfelem. Amikor látta Pierre-Emerick Aubameyang, hogy milyen cuccokban járkál, megkérdezte, hogy honnan vannak. Mire Alex: »van egy kis srác a közelben«. Lecsekkoltam az Instagramom és Auba bekövetett. Majd utána írtam neki: figyu, tesó, ha szükséged van valamire, csak szólj. Húsz perc múlva visszaírt, hogy hallott rólam Alextől és kellene neki pár ruha. Megkaptam a számát és elküldtem neki, hogy mik vannak nálam. Másnap már találkoztunk.”

Írt egy személy, aki azt állította, hogy Mesut Özil embere. Nem tudhattam, hogy tényleg az-e, akinek mondja magát. Aztán később láttam Özil közösségi oldalán, hogy rajta van a ruha. Amikor hosszabbított az Arsenalnál, azt a felsőt viselte a képen, amit eladtam. Összesen 30 darab van abból a ruhából a világon.

Keeping @aubameyang97 ready for pre-season In Singapore Thanks for the order Golden-Boot In coming...A wide range of Supreme x LV Available on request only Direct message or email for more information and to place an order

2,575 Likes, 11 Comments - SM creps (@sm_creps) on Instagram: "Keeping @aubameyang97 ready for pre-season In Singapore Thanks for the order Golden-Boot In..."



Sam beszélt arról is, hogy rengeteg emberrel ismerkedik meg a Fortnite nevű videojátékon keresztül. „Amikor játszom valakivel, ő újabb embert tehet be a csapatunkba, így amikor játszom mondjuk Érik Lamelával, akkor csatlakozik Sergio Agüero, aztán Javier Pastore is. Játszottam már Harry Kane-nel, Jordan Pickforddal, és sokan az ügyfeleim is lettek.”


Feels nice to assist the assist king with some clothes & shoes Thanks for the order @kevindebruyne Nice to meet you.. and see you soon mate

5,005 Likes, 12 Comments - SM creps (@sm_creps) on Instagram: "Feels nice to assist the assist king with some clothes & shoes Thanks for the order..."

A fiatal srác azt is elárulta, hogy van egy észrevétele, miszerint aki először vesz tőle valamit, az azon a hétvégén gólt is szerez. Ez a jóslata be is jött Pogbánál, mivel ő szerezte a franciák harmadik gólját a világbajnoki döntőn.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik