Mascherano távozni szeretne Liverpoolból

Vágólapra másolva!
2010.07.27. 18:25
null
Mascherano távozni szeretne, és talán Benítezzel dolgozna újra együtt (Fotó: Action Images)
A Liverpool új menedzsere, Roy Hodgson ma délutáni sajtótájékoztatóján elismerte, hogy a „vörösök" argentin középpályása, Javier Mascherano el akarja hagyni a csapatot, valamint reméli, hogy az újdonsült világbajnok, Fernando Torres marad a „vörösöknél".

„Igen, Mascherano el akar menni" – kezdte beszédét Hodgson.

„Szerintem már tavaly is el akart igazolni, ahogy most is, de szerződés köti a Liverpoolhoz" – nyilatkozta az előző szezonban a Fulhammel Európa liga-döntőig menetelő menedzser.

Mascheranóért a hírek szerint az olasz Inter érdeklődik, ahol a korábbi Liverpool-menedzserrel, Rafa Benítezzel dolgozhatna újra együtt. A Liverpool hajlandó elengedni a 26 éves játékost, de csak abban az esetben, ha megfelelő ajánlat érkezik érte.

„Amíg a klub nem fogad el ajánlatot érte, addig Liverpool-játékosnak tekintem Mascheranót" – nyilatkozta Hodgson.

Mostanában Mascherano mellet a spanyol Fernando Torres is főszereplője az angol lapoknak, amelyek szerint a rivális Chelsea és Manchester City is érdeklődik iránta, és egy kiemelkedően magas ajánlat esetén a Liverpool vezetősége megfontolná eladását.

„Amennyire én tudom, Torres szeretne a Liverpoolban maradni, és már alig várja a következő szezont" – mondta Hodgson.

„Fernando jelenleg a családjával nyaral, és majd jövő hétfőn érkezik vissza Liverpoolba. Ahogy hallottam, nem igazán beszél senkivel, szóval a Chelsea-vel és a Manchester Cityvel kapcsolatos pletykák minden bizonnyal tévesek" – fejezte be beszédét a Liverpool menedzsere.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik