Manchester United: Rooney szerint túl sok meccset veszítettek

Vágólapra másolva!
2010.05.06. 10:47
null
Nehéz dolguk van az ellenfél játékosainak, ha meg akarják állítani Rooneyt (Fotó: Action Images – archív)
Wayne Rooney, a Manchester United csatára szerint túl sok mérkőzést veszítettek el ahhoz, hogy kiérdemeljék a bajnoki címet. A „vörös ördögök" a 2003–2004-es szezon óta nem kaptak ki ennyiszer bajnoki mérkőzésen.

A Manchester United eddig hét bajnoki mérkőzést veszített el a 2009–2010-es szezonban, de az utolsó forduló előtt még mindig van esélye a bajnoki címre, mivel a listavezető Chelsea csak egy ponttal előzi meg.

Wayne Rooney, akit az év játékosának választottak Angliában, 34 gólt szerzett ebben a szezonban, így az ő teljesítményére nem lehet panasz. Az angol csatár – aki Cristiano Ronaldo távozása után csapata vezéregyéniségévé nőtte ki magát – úgy véli, túl sok meccset veszítettek, így a bajnoki cím esélye minimális.

„A Premier League-ben mindegyik élcsapat veszített mérkőzést. Ha következetesebben játszunk, és nem veszítünk el ennyi meccset, valószínűleg megnyertük volna a bajnokságot. – mondta Wayne Rooney. – De túl sok vereség csúszott be, ennél a klubnál nem szabadna ennyi pontot elherdálni."

Az előző szezonban a Manchester United összesen négy bajnokit veszített el. Az utolsó fordulóban a „vörös ördögök" otthon fogadják a Stoke City-t, miközben a Chelsea szintén hazai pályán látja vendégül a Wigant.

A HAJRÁ A KÉT ÉLCSAPAT SZEMSZÖGÉBŐL
  35. 36. 37. 38.
Chelsea Tottenham (1–2) Stoke City (7–0) Liverpool (2–0) Wigan (o)
Man. United Man. City (1–0) Tottenham (3–1) Sunderland (1–0) Stoke City (o)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik