Man. United: Darren Fletcher csatlakozott a szakmai stábhoz

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2021.01.04. 14:26
null
Darren Fletcher és Ole Gunnar Solskjaer korábban csapattársak voltak, most a kispad mellől segíthetik az MU-t (Fotó: AFP)
A Manchester United labdarúgócsapata hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a klub korábbi játékosa, Darren Fletcher edzőként csatlakozott a szakmai stábhoz.

A klubhonlap beszámolója szerint Darren Fletcher 2003 és 2015 között 340 alkalommal lépett pályára a Manchester Unitedben, 2020 októbere óta pedig az U16-os csapat edzője volt.

Fletcher januártól már a felnőtteknél segíti majd Ole Gunnar Solskjaer menedzser munkáját.

„Darrenben ott van a United DNS-e, pontosan tudja, hogy mi kell ahhoz, hogy a Manchester United játékosa legyen valaki. Edzői pályafutása elején jár, ám a pályán és azon kívül megszerzett tapasztalata, győztes mentalitása és elhivatottsága nagyszerű kiegészítést jelent majd a szakmai stábnak” – mondta Solskjaer.

„Örülök, hogy az első csapat egyik edzőjeként térek vissza a klubhoz. Ez egy nagyon izgalmas időszak ennek a fiatal együttesnek az életében, és már várom, hogy megtegyem a következő lépéseket az edzői karrieremben, továbbá hogy együtt dolgozhassak Olével és a stábjával” – fogalmazott Fletcher.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik