Man. City: jó eséllyel a Schalkéba távozhat a hátvéd

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.07. 16:49
A Guardian információi szerint a Schalke 04 a favorit a Matija Nasztaszicsért zajló versenyfutásban, a hátvéd a Manchester Cityt hagyhatja el a gelsenkircheni klub kedvéért.

A 2012-ben a Fiorentinától szerződtetett szerb védő manchesteri karrierje hiába indult ígéretesen, amióta Roberto Mancini helyét Manuel Pellegrini vette át a menedzseri pozícióban, a 21 éves középhátvéd egyre kevesebb lehetőséget kap a bizonyításra. Ebben a szezonban például még egy Premier League-meccsen sem léphetett pályára, és állítólag a belga Dedryck Boyata is megelőzi őt a klubon belüli rangsorban, így a szerb jó eséllyel távozhat a télen.

A hír szerint a Schalkén kívül az AC Milan is érdeklődését fejezte ki Nasztaszics játékjoga iránt, de a német csapat kedvezőbb feltételekkel állt elő.

Nem Nasztaszics lehet az egyetlen, aki a távozók ösvényére lép. Scott Sinclair az előző szezont kölcsönben a West Bromwich Albionnál töltötte, és ebben az idényben sem tudta megvetni a lábát a manchesteri csapatban. Számára az Aston Villa és a Crystal Palace lehet a célállomás, előbbi állítólag jobb esélyekkel indult harcba érte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik