Man. City: Guardiola szerint senki sem érkezik Agüero helyére

Vágólapra másolva!
2021.04.02. 16:34
null
Guardiola (balra) szerint nyáron nem érkezik senki Agüero helyére (Fotó: AFP)
Pep Guardiola, az angol Manchester City labdarúgócsapatának menedzsere a klub sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a nyáron távozó Sergio Agüero helyére egyelőre nem érkezik másik csatár – írja a BBC.

 

Pep Guardiola már korábban is kifejtette, hogy a Manchester Cityt 10 éven át szolgáló Sergio Agüerót „pótolhatatlannak” tartja. A katalán menedzser ezúttal arról beszélt, hogy csapata minden bizonnyal nem is szerződtet másik játékost a távozó argentin helyére a nyáron – ezt elsősorban a rendkívül magas átigazolási díjakkal magyarázta.

„Nem tudom, hogy mi fog történni, de ilyen áron biztosan nem vásárolunk egy csatárt se. Ez lehetetlen, nem engedhetjük meg magunknak. Minden klub küszködik pénzügyileg, ez alól mi sem vagyunk kivételek. Jelen állás szerint tehát jó esély van rá, hogy nem vásárolunk csatárt a következő idényre” – mondta Pep Guardiola.

A BBC a beszámolójában arról ír, hogy két potenciális utód neve vetődött fel, ám jelen pillanatban sem Erling Haaland, sem Harry Kane nem tűnik elérhető opciónak a Manchester City számára.

Sergio Agüero valamivel több mint 40 millió euróért 2011 nyarán érkezett a Manchester Cityhez az Atlético Madridtól, s az eltelt tíz év alatt a klub legeredményesebb góllövője lett a 384 tétmérkőzésen elért 257 találatával, nem mellesleg pedig négyszer bajnoki címre, egyszer FA-kupa-győzelemre vezette a Cityt, valamint ötször nyert Ligakupát vele, s háromszor Community Shieldet (Szuperkupa).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik