Man. Utd.: Mindenki utál minket, és mi élvezzük - Jones

Vágólapra másolva!
2013.11.12. 07:49
null
Bekeményítettek és rangadót nyertek: Jones szerint az MU megmutatta, mire képes (Fotó: Reuters)
Az Arsenal elleni nagyon fontos győzelem (1–0, Robin van Persie góljával) után „kardcsörtetés hallatszik” a Manchester United táborából: Phil Jones üzent az MU-ban kételkedőknek és a riválisoknak.

„Az Arsenal elleni győzelem bizonyítja, hogy amikor kételkednek bennünk, képesek vagyunk bekeményíteni és bebizonyítani, miért mi vagyunk a címvédők. Nem a semmiből jött a bajnoki elsőségünk. Nehéz és zsúfolt időszak áll előttünk, de ez egy lépés volt a helyes irányba” – idézi a Guardian Jonest, aki így folytatta:

„Azt akarják, hogy elbukjunk, mert oly sokszor nyertük meg a bajnokságot. Mindenki utálja a legjobb klubokat, ennyire egyszerű az egész. Utálnak minket, és mi ezt élvezzük. Hétről hétre alig várjuk a kihívásokat.”

A középpályás Tom Cleverley szerint a csúcsrangadón aratott sikerrel a Manchester United betagozódott az élmezőnybe, épp időben, a vb-pótselejtezők és felkészülési mérkőzések miatt tartott válogatott szünet előtt. Az éllovas Arsenal és a nyolcadik Manchester City között mindössze hat pont a különbség, a United pedig az ötödik helyre ugrott előre a minapi sikerével.

„Ismét ott vagyunk a versenyben. Egy ponttal a City előtt, és eggyel a Chelsea mögött. Az első tizenegy fordulóban ráadásul nagyon nehéz meccseink is voltak. Biztos vagyok benne, hogy egy győzelmi sorozattal az élre ugorhatunk. Az eredményeket látva tisztában voltunk vele, hogy milyen fontosságú az Arsenal elleni három pont. Bedaráltuk őket, és remek védőmunkával meglett az eredmény. Semmiképpen nem akartuk, hogy az Arsenal tizenegy ponttal elénk kerüljön. Olyan a bajnokság, mint amilyet jósoltak a szezon elején – mindenki erősödik, és hatalmas csata lesz ebben az idényben.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik