Man. City: Pep Guardiola a Bayern Münchenből igazolhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.02. 12:59
null
Holger Badstuber és Pep Guardiola három évig dolgozott együtt Münchenben (Fotó: AFP)
Az ESPN értesülése szerint Pep Guardiola, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City menedzsere szemet vetett a Bayern Münchenben futballozó Holger Badstuberre.

 

Egyre többet pletykálnak Münchenben Holger Badstuber távozásáról. A 27 éves játékos rengetegszer volt sérült az utóbbi néhány évben, ezért nem töltött be meghatározó szerepet a Bayern Münchenben. A spanyol vezetőedző irányítása alatt egyébként sokszor a kezdőcsapatban kapott helyet – persze, amikor egészséges volt.

A védő már felépült legutóbbi sérüléséből, de Carlo Ancelotti csapatában még csak epizódszerephez sem jut. A jelenlegi szezonban csupán egy bajnoki mérkőzésen lépett pályára, azon is mindössze 28 percet játszott.

Az ESPN egy Badstuberhez közeli forrásból értesült úgy, hogy Guardiola szívesen elcsábítaná Münchenből a védőt, akit jól ismer és tisztában van a képességeivel. A spanyol szakember a német labdarúgó érkezésével erősítené meg csapata védelmét, hiszen a 31-szeres válogatott játékos egyaránt bevethető a védelem közepén és annak bal szélén is.

Legutóbb a Hamburg érdeklődéséről cikkeztek a német lapok, s az egyre biztosabb, hogy Badstuber távozik a bajor csapattól. A játékos szerződése egyébként 2017 nyarán lejár, így akkor szabadon igazolhatóvá válik.


SZAVAZÁS

Ön hogyan döntene Holger Badstuber helyében?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik