Man City: volt edzője beajánlotta De Ligtet Kompany helyére

Vágólapra másolva!
2019.05.21. 11:57
null
Matthijs de Ligt lehet a tökéletes Vincent Kompany-utód? (Fotó: AFP)
Peter Bosz szerint Nicolas Otamendi egyszerűen nem elég jó, így nyáron a Manchester Citynek mindenképpen kell egy védőt vásárolnia. Az Ajax korábbi trénere szerint a helyzet egyértelmű: Matthijs de Ligt remekül passzolna Vincent Kompany megüresedő helyére.

 

„Ha én felelnék ezért a Manchester Citynél, akkor azonnal átigazolnám De Ligtet. Így, hogy Kompany távozik, tökéletesen passzolna a helyére (Aymeric) Laporte mellé. (Nicolas) Otamendi egyszerűen nem elég jó” – nyilatkozta a jelenleg a Bayer Leverkusen kispadján ülő Peter Bosz, aki annak idején elsőként szavazott bizalmat De Ligt számára az Ajax felnőttcsapatában.

Az amszterdami együttes 19 esztendős csapatkapitányát korábban a Barcelona egyik legfőbb kiszemeltjeként emlegették az újságok, ám az ESPN információi szerint Mino Raiola rendkívül magas közvetítői díja miatt a megállapodás kútba esik.

Ezzel pedig a Juventus, Manchester City páros kerülhet előtérbe.

Az ESPN korábban arról írt, a Manchester United két évvel ezelőtt egészen szokatlan indok miatt nem ajánlott szerződést a holland védőnek. Mindez külön pikantériát ad annak, ha De Ligt végül a Citynél köt ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik