Man. City: „Guardiola őszinteségét tisztelem, a véleményét nem”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.13. 15:15
null
Josep Guardiola őszinte volt Joe Harttal (Fotó: AFP)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Burnley kapusa, Joe Hart a Sky Sports internetes oldalnak adott interjújában elárulta: nem neheztel korábbi edzőjére, Pep Guardiolára, amiért két éve miatta kellett távoznia a Manchester Citytől, továbbá szeretne újra bekerülni az angol válogatott kapujába.

 

A 31 éves válogatott kapus a manchesteri „kékek” első számú hálóőre volt egészen a spanyol edző 2016-os érkezéséig. Hart előbb az olasz Torino, majd a West Ham United csapatához került kölcsönbe, idén nyáron pedig véglegesen távozott a Burnleyhez. Korábban az angol válogatott első számú kapuvédője is volt, de 2017 novembere óta nem hívták be a nemzeti csapatba, leginkább a klubjában való mellőzöttsége miatt.

A történtek ellenére azonban a játékos nem haragszik korábbi edzőjére:

„Nincs problémám Peppel, szerintem egyértelműen topedző. Halálosan őszinte volt velem, amikor közölte a döntését. Én a szemébe néztem, kezet fogtam vele és megköszöntem az őszinteségét. A véleményét nem, de az őszinteségét tisztelem.”

A „háromoroszlánosok” mezét összesen 75-ször magára öltő kapus azért sem sértődött meg, hogy kimaradt a 2018-as világbajnokságra utazó angol keretből:

„Ha holnap hívnának a válogatottba, azonnal mennék. Csalódott voltam, hogy nem kerültem be a vébékeretbe, ám összességében fantasztikus nyaram volt, és mindent el fogok követni, hogy újra számításba vegyenek a nemzeti csapatnál.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik