Man. City: Guardiola az Interből szerződtetne játékost

Vágólapra másolva!
2016.02.11. 13:22
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City következő menedzsere, Pep Guardiola már a csapat megerősítésén gondolkodik – legalábbis a Corriere dello Sport szerint.

Mint arról beszámoltunk, az angolok úgy tudják, hogy a Premier League-ben szereplő Manchester City irányítását júliusban átvevő Pep Guardiola legalább 150 millió fontot költhet a nyári átigazolási szezonban.az angolok úgy tudják, hogy a Premier League-ben szereplő Manchester City irányítását júliusban átvevő Pep Guardiola legalább 150 millió fontot költhet a nyári átigazolási szezonban.

A kívánságlistára a hírek szerint több név is felkerült, az élen pedig az olaszok szerint egy kapus található.

Joe Hart hosszú évek óta meghatározó tagja a Manchester City kezdőcsapatának, ám a spanyol edző állítólag szívesen szerződtetne egy riválist az angolnak.

A Corriere dello Sportnál úgy tudják, a kiszemelt Samir Handanovic, az Internazionale kapusa.

A milánóiak kapuvédőjével nem lesz egyszerű dolga Guardiolának, a szlovén ugyanis nemrég hosszabbította meg a szerződését.

Ennek ellenére a City leendő trénere bizakodó, s úgy számol, ha az Inter nem éri el a Bajnokok Ligája-indulást érő helyeket a Serie A-ban, több klasszis – így Handanovic is – búcsút int a csapatnak.

A 31 esztendős játékos piaci értéke a transfermarkt.de becslése szerint 15 millió euró körül mozog, ám a pénz biztosan nem lesz akadály a manchesteriek számára.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik