Man. City: a csatárnak tetszik az Arsenal-projekt, hamarosan aláírhat?

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.05.11. 15:09
null
Gabriel Jesus lehet az Arsenal új csatára a nyáron (Fotó: AFP)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal szívesen fogadná a Manchester City csatárát, Gabriel Jesust, akinek tetszik az „ágyúsok” projektje.

 

Gabriel Jesus ügynöke, Marcelo Pettinati elismerte: a brazil játékosnak tetszik az út, amelyre az Arsenal rálépett az elmúlt idényben.

„Tárgyaltunk az Arsenallal Gabriel Jesusról, mindkettőnknek tetszik a projektjük” – mondta Pettinati Fabrizio Romanónak.

Az „ágyúsok” mellett még hat másik topklub is figyeli a csatárt, ezt is a játékos ügynöke erősítette meg. Hozzátette, egyelőre nincsenek konkrétumok az átigazolással kapcsolatban, hiszen Jesus jelenleg csak a Manchester Cityre és a Premier League megnyerésére koncentrál.


A brazil csatár korábban éveken át volt Sergio Agüero cseréje, s 25 esztendősen már nem szeretné a kispadot koptatni egy újabb klasszis csatár mögött – ez pedig minden bizonnyal így lenne, hiszen kedden a Manchester City hivatalosan is bejelentette Erling Haaland szerződtetését.

Jesus szerződése 2023 nyarán jár le a Man. Citynél, a Transfermarkt pedig nagyjából 50 millió euróra becsüli a csatár értékét.

A villámgyors támadó 2017-ben igazolt a Manchester Citybe, akkor 27 millió fontot kellett fizetni Manszúr sejknek. Összesen kilenc trófeát nyert a City futballistájaként, köztük három Premier League-et.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik