Liverpool: Torresért versenybe száll a City és a Chelsea - lapértesülés

Vágólapra másolva!
2010.06.06. 10:04
Újabb meghatározó spanyol alkalmazottját veszítheti el a Liverpool labdarúgócsapata: a menedzser Rafa Benítezt a gólerős támadó Fernando Torres követheti. Angol lapértesülések szerint Torres „kikiáltási ára” 70 millió angolt font lehet, a két érdeklődő pedig a Manchester City és a Chelsea.

Benítez biztosan elhagyja a Liverpoolt, nagy valószínűséggel elfogadja a Bajnokok Ligája-győztes Internazionale ajánlatát. A szakember három játékosát vinné magával szívesen, köztük a dél-afrikai világbajnokságra készülő honfitársát, Torrest.

Az Inter viszont nincs híján jó csatároknak, ráadásul az olasz klubnak inkább jelentene tételt Torres vételára, mint az angol riválisoknak.

Torres ügynöke, Antonio Peton diplomatikus – lásd még semmitmondó –  nyilatkozatot adott a témában. Viszont a sajtó nem felejti el a spanyol támadó korábbi nyilatkozatát, mely szerint a Liverpool azonnali erősítésre szorul, és legalább négy-öt kulcsembert kell szerződtetni céljai eléréséhez.

Erre jelenleg nincs sok esély. A Bajnokok Ligája-szereplésre is csak úgy, ha Torres eligazol, lévén a Liverpool lemaradt a BL-indulásról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik