Liverpool: Sturridge jobb, mint Kane - Rodgers

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.10. 21:54
Hiába remekel ebben a szezonban Harry Kane, a Tottenham labdarúgócsapatának támadója, Brendan Rodgers, a Liverpool menedzsere szerint még mindig Daniel Sturridge a legjobb angol csatár.

„Véleményem szerint nincs jobb csatár Daniel Sturridge-nál. Mindene megvan, egyszerűen nincs nála jobb angol csatár. A mérlege kiváló, gyors, erős, tényleg mindene megvan" – mondta Rodgers.Rodgers.

„Daniel biztosan örül, hogy újabb angol tehetség tört fel. Ha Harry Kane csúcsra ér, amire úgy hiszem, képes lehet, akkor nagy segítségére lehet Danielnek és a többi Liverpool-játékosnak az angol válogatottban."

Augusztus óta először lépett pályára kezdőként a Liverpoolban Sturridge a mai, Tottenham elleni Premier League-mérkőzésen, azután, hogy combsérülés miatt huszonnégy mérkőzést ki kellett hagynia.

A „vörösök" mezében 58 mérkőzésen 38 gólt és tizennégy gólpasszt szerző támadó éppen a már tizenhárom bajnoki találatnál járó Harry Kane-nel felálló Tottenham ellen bizonyíthat. A szünetben 1–1-re állnak a csapatok.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik