Liverpool: Nem tudom, honnan erednek a pletykák – Bogdán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.05. 11:52
A Premier League-ben szereplő Liverpool játékosa, Bogdán Ádám azon dolgozik, hogy minél hamarabb visszatérjen a futballpályára, emellett elárulta, hogy a Nottingham Forest megkereséséről nem hallott.

Bogdán Ádám napjai nagy részében az új idényre készül, a súlyos térdsérüléséből lábadozó kapus szíve szerint már csapattársaival dolgozna az edzőpályán. Mint ismert, a hússzoros válogatott a múlt héten elkezdte Angliában az edzéseket, s reméli, hamarosan teljesen felépül. A Nemzeti Sport keddi megkeresésére Bogdán Ádám elárulta, időnként még érez fájdalmat a jobb térdében.

„Az igazat megvallva nem töltöttem tíz napnál többet pihenéssel, mert egész nyáron azon dolgoztam, hogy felépüljek a felkészülési időszakra. Sajnos ez még nem történt meg, nem vagyok százszázalékos állapotban.”

Ami nem meglepetés, hiszen 2016. november 21-én súlyos sérülést szenvedett: a Barnsley elleni mérkőzés 59. percében a jobb térdében elszakadt a keresztszalag. Azóta mindent annak rendelt alá, hogy minél hamarabb visszatérjen a futballpályára, és visszanyerje a sérülése előtt a Wiganben mutatott formáját. A 29 esztendős kapus a Digi Sportnak korábban elmondta, hogy ha a Liverpool nem számít rá, kipróbálná magát más európai országban. Tíz éve futballozik Angliában, úgy véli, hogy a spanyol és portugál bajnokságban megállná a helyét.

Ezzel szemben a napokban megjelent hírek szerint Bogdán a kétszeres BEK-győztes Nottingham Foresthez kerülhet kölcsönbe egy évre. Ennek alapja, hogy a másodosztályban szereplő patinás klub állítólag régóta figyeli a magyar kapus felépülésének menetét.

„Nem tudom, honnan erednek a pletykák, én legalábbis nem értesültem róluk. Nehéz is lenne, mert csapatom, a Liverpool még nem kezdte el a felkészülést, egyetlen vezetővel sem találkoztam. A mindennapjaimat egyelőre az edzések töltik ki, egy hét múlva biztosan okosabb leszek a jövőmmel kapcsolatban” – mondta sejtelmesen Bogdán Ádám.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik