Liverpool: nem Mahrez, nem Vardy, őt vinné Klopp Leicesterből?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.22. 11:15
Az angol bajnok Leicester City labdarúgócsapatának két legnagyobb sztárja, Rijad Mahrez és Jamie Vardy állandó szereplője az angol sportlapok címoldalának, könnyen lehet azonban, hogy nem kettejük közül kerül ki az első távozó.

Az együttes bajnoki címe igazi csapatmunka volt, így nem csoda, hogy szinte minden Leicester-futballistára akad egy érdeklődő az átigazolási időszakhoz közeledve.

Angol beszámolók szerint Jürgen Klopp, a Liverpool német mestere Danny Drinkwatert szemelte ki.

A Manchester Unitednél nevelkedő, majd kölcsönsorozatok után 2012-ben a „rókákhoz” szerződő 26 esztendős középpályás meghatározó játékosa volt a bajnokcsapatnak, a 2015–2016-os idényben 35 bajnokin lépett pályára a Premier League-ben, ezalatt 3 gólt szerzett és 8 asszisztot osztott ki.

Kloppnak ennyi elég is volt, a Daily Mirror és a Metro szerint kész leülni tárgyalni a „rókák" vezetőségével Drinkwater átigazolásáról.

Nagy valószínűséggel Liverpoolban nem kellene bankot robbantani a transzferhez, az angol középpályás piaci értékét a transfermarkt.de 7 millió euróra teszi, kivásárlási ára pedig a britek információi szerint 18 millió euró körül mozog.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik