Liverpool: Nagyon messze vagyunk a bajnokesélyesektől - Hodgson

Vágólapra másolva!
2010.08.13. 20:09
Roy Hodgson, a Liverpool új menedzsere pénteki sajtótájékoztatóján többek között arról beszélt, nem tartja valószínűnek, hogy csapata versenyben lesz az aranyéremért az angol labdarúgó-bajnokság holnap kezdődő 2010–2011-es idényében. A menedzser szerint Javier Mascherano nem kíván máshová igazolni.

„Az eddigi edzéseken tapasztaltak alapján mindannyiunk számára nyilvánvaló: nagyon messze vagyunk attól, hogy olyan csapatunk legyen, mint a (Manchester) Unitednek, az Arsenalnak vagy a Chelsea-nek" – jelentette ki Hodgson, hozzátéve: még attól az ideális állapottól is messze vannak, ami a jelenlegi játékoskerettel elérhető.

„Nevetséges lenne a részemről azt sugallni, hogy topformában kezdjük a szezont, már legalábbis az én fogalmaim szerinti topformában" – mondta Hodgson.

A szakvezetőt Javier Mascherano esetleges távozásáról is faggatták. Mint ismert, az argentin középpályással kapcsolatban szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy szeretne Rafa Benítez nyomában az olasz Interbe szerződni – már csak azért is, mert a családja képtelen gyökeret ereszteni Liverpoolban.

Hodgson erre annyit mondott: ő eddig nem látta jelét annak, hogy Mascherano menni akarna, nem is kaptak érte ajánlatot, így nincs oka kételkedni az argentin játékos lojalitásában, és nincs oka arra sem, hogy helyettest keressen a posztjára. Massimo Moratti, az Inter tulajdonos-elnöke néhány nappal ezelőtt cáfolta Mascherano idei szerződtetésének tervét.

Az angol Premier League idénye holnap kezdődik (előzetesünket itt olvashatják), a Liverpool vasárnap az Arsenalt fogadja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik