Liverpool: „Mindenki rasszista, ő pedig utálja a feketéket”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.16. 11:27
Emlékeznek még El Hadji Dioufra? A profi pályafutása alatt összesen 11 klubban megforduló szenegáli támadó nem arról híres, hogy szeret csöndben maradni. Most épp korábbi klubjáról, a Liverpoolról mondott ezt-azt…

Diouf 2002 és 2005 között futballozott a Liverpoolban, és finoman szólva nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket – 69 meccs alatt 3 gólt szerzett.

Kis késéssel, de a szenegáli most elmondta, miért nem tudott sikeres lenni a Poolnál, a válasz pedig finoman szólva váratlan.

„Mindenki tudja, hogy a Liverpoolnál szinte mindenki rasszista, Steven Gerrard pedig utálja a feketéket, egyszer sem nézett a szemembe, míg ott játszottam. A Poolnál csak azokat a színes bőrűeket fogadják el, akik Angliában születtek, a többieknek lehetetlen beilleszkedni. Elég, ha megnézik Mario Balotelli példáját, Gerrard lehetetlenné tette az olasz számára az életet a Liverpoolnál” – mondta a Le 10 Sportnak a 34 esztendős Diouf, aki jelenleg Malajziában futballozik.

Azt azért nem árt hozzátenni, hogy Diouf ezt azt követően mondta, hogy Gerrard az önéletrajzában leírta, liverpooli ideje alatt a szenegálit egyáltalán nem érdekelte a futball és lusta volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik