Liverpool: Klopp keményít, kitiltotta a feleségeket és barátnőket!

Vágólapra másolva!
2015.10.17. 12:05
null
Jürgen Klopp átvette az irányítást (Fotó: Action Images)
Jürgen Klopp, a Liverpool egy hete kinevezett, szombaton a Tottenham ellen debütáló menedzsere nem vesztegeti az idejét, már az elején a maga képére formálná új csapata öltözőjét. Ennek érdekében bevezetett néhány, a „vörösöknél” megszokottól eltérő szabályt.

 

A német szakember elsőként kitiltotta a feleségeket és barátnőket, azaz a WAG-eket a csapat edzőközpontjából, mondván „Melwood a közös munka főhadiszállása”.

Klopp a játékosainak elmondta, azt szeretné, ha az edzőközpontban töltött idő száz százalékában a labdarúgásra és a feladatokra koncentrálnának – ezért szükséges a hölgyek kitiltása.

A szurkolók körében hatalmas lelkesedéssel fogadott mester a futballisták szabadidejét is megrövidítette. A válogatott játékosok visszatérését követő első napon három edzést is tartott.

Elsődleges célja a Liverpool-játékosok mentalitásának megváltoztatása, elmondása szerint ebben a tekintetben lehet a legrövidebb idő alatt látványos változásokat elérni.

Jürgen Klopp fő elvárása, hogy a Liverpool minden ellenfelénél többet fusson és keményebben harcoljon, ha pályára lép egy mérkőzésen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik