Liverpool: kihagyhatja a szezon hátralevő részét a kulcsember

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.27. 15:14
null
Lehet, hogy Daniel Sturridge már nem segíthet a "vörösöknek" a BL-szereplést érő helyekért folyó harcban (Fotó: Twitter/LFC)
Daniel Sturridge, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool támadója comb- és csípősérülés miatt az április 8-i Blackburn elleni FA-kupa-mérkőzés óta nem lépett pályára, de Brendan Rodgers menedzser szerint az is lehetséges, hogy az angol válogatott csatár már csak a következő szezonban húzhatja magára legközelebb a „vörösök” mezét.

„Nehéz időszak ez Daniel számára. Remek srác, aki játszani szeretne, és segíteni a csapaton, de ebben a szezonban pórul járt a sérülésekkel. Napról napra nyomon követjük az állapotát – mondta Rodgers a Hull City elleni bajnokit megelőző sajtótájékoztatón. – Amikor egészséges volt, remekelt és hasznos tagja volt a csapatnak. Az a fontos, hogy teljesen rendbe jöjjön, és rendszeresen szerepeljen, azonban nem tudjuk, hogy a visszatérésére még ebben a szezonban, vagy csak nyáron kerül sor.”

Sturridge 2013 januárjában igazolt a Chelsea-től a Liverpoolba, amelynek színeiben a jelenlegi szezon előtt negyvenkilenc mérkőzésen harminchat gólt szerzett. A 2014–2015-ben különböző sérülések miatt csak tizennyolc meccsen lépett pályára, és öt gól szerepel a neve mellett.

PREMIER LEAGUE
ÁPRILIS 28., KEDD
33. FORDULÓ

20.45: Hull City–Liverpool

ÁPRILIS 29., SZERDA
27. FORDULÓ, ELHALASZTOTT MÉRKŐZÉS

20.45: Leicester City–Chelsea

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik