Liverpool: két kulcsember is újra edzésbe állt

Vágólapra másolva!
2020.02.10. 15:13
null
Sadio Mané a Wolverhampton elleni bajnokin sérült meg (Fotó: AFP)
Sadio Mané és James Milner is újra edzésbe állt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpoolnál – közölte a klub hivatalos honlapján.

A Liverpool első csapata legutóbb február elsején, a Southampton ellen 4–0-ra megnyert bajnokin lépett pályára, azt követően Jürgen Klopp nyolc nap pihenőt adott játékosainak. A Shrewsbury elleni FA-kupa-mérkőzésen az U23-asok játszottak, és 1–0-ra megnyerték a találkozót, így az ötödik fordulóban a Chelsea-vel találkozik a Pool márciusban.

Szombaton viszont már újabb bajnoki vár a Liverpoolra, a listavezető a sereghajtó Norwich Cityhez utazik, majd jövő héten Madridba, ahol az Atléticóval csap össze a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán.

Jó hír Jürgen Klopp számára, hogy hétfőn edzésbe állt a csapat két kulcsembere, Sadio Mané és James Milner is – mindketten combizomsérülés után tértek vissza. Előbbi a West Ham és a fent említett, Southampton elleni meccset is kihagyta. A jelek szerint szombaton mindkettejükre számíthat Klopp.

A Liverpool 25 fordulót követően 22 pontos előnnyel vezeti a Premier League-et a Manchester City előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik