Liverpool: januárban igazolás nélkül is izmosodik a csatársor

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.01. 09:46
Örömhír a Liverpool drukkereinek, hogy januárban visszatérhet a csapathoz az augusztus vége óta sérüléssel bajlódó válogatott labdarúgó, Daniel Sturridge.

„Sturridge január elején kezdi el az edzéseket, a hónap közepén és végén minden bizonnyal már bevethető lesz” – beszélt a Liverpool menedzsere, Brendan Rodgers az egyik sajtótájékoztatón a csatár állapotáról.

A 25 éves válogatott támadó szinte az egész őszi szezont kihagyta sérülései miatt, mindössze három bajnoki meccsen tudott pályára lépni, ezeken egy gólt szerzett.

Igaz, így sem kell szégyenkeznie, mert ezzel holtversenyben első a Pool csatárainak góllövőlistáján. A nyáron igazolt támadók közül Rickie Lambert 15 meccsen egy gólt szerzett, az olasz Mario Balotellinek 11 bajnoki, a szerb Lazar Markovicsnak 9 bajnoki, a szintén olasz Fabio Borininek pedig 7 bajnoki nem volt elég ahhoz, hogy gólt szerezzen.

Szóval nagy szükség lenne az előző szezonban remeklő, 29 bajnokin 21 találatig jutó Sturridge játékára és góljaira, hiszen az előző idényben második Liverpool féltávnál csak a nyolcadik helyen tengődik a tabellán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik