Liverpool: így lágyította meg Rodgers szívét az új szélső

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.30. 11:17
null
Rodgerst is meghatotta Markovics (Fotó: Reuters)
Brendan Rodgers, a Liverpool labdarúgócsapatának menedzsere először beszélt a Benficától nyáron szerződtetett szerb válogatott támadóról, Lazar Markovicsról. Az északír szakember elmondta, ilyen jószívű sráccal még sosem találkozott.

„Markovics remek futballista, mind tudjuk, mire képes a pályán, az azonban megdöbbentő, hogy milyen szerény és jószívű a magánéletben. Több sztori is keringett róla az interneten, de csak akkor tudtam meg, milyen is ő valójában, amikor a saját szememmel láttam" – kezdte Brendan Rodgers, a Liverpool menedzsere.

Mint ismert, a Premier League ezüstérmese, a Liverpool 25 millió eurót fizetett a Benficának a szerb válogatott támadóért július közepén.

A szerb már azelőtt belopta magát a szurkolók szívébe, mielőtt pályára lépett (Fotó: thisisanfield.com)
A szerb már azelőtt belopta magát a szurkolók szívébe, mielőtt pályára lépett (Fotó: thisisanfield.com)

„Mielőtt aláírhattuk volna az átigazolási papírokat, Franciaországba kellett utaznia elintézni ezt-azt. Mikor látta, hogy a lány, akit a klub küldött a segítségére, csak a repülőgép hátuljában kapott helyet, fogta magát, és közölte, hogy ő nem szeretne az első osztályon utazni, inkább átadná a helyét a hölgynek, mivel ő jobban megérdemli. Nem sok futballistát ismerek, akinek hasonló eszébe jutna. Hihetetlen ez a srác" – áradozott az új szerzeményről Rodgers.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik