Liverpool: hosszabbítottak a csapatkapitánnyal – hivatalos

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.08.31. 11:29
null
Jordan Henderson tíz éve érkezett a Liverpoolhoz (Fotó: AFP)
Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződést hosszabbítottak a csapatkapitánnyal, Jordan Hendersonnal.



Jordan Henderson már tíz éve a Liverpool labdarúgója – 2011-ben a Sunderlandtől igazolt át 18 millió euró fejében a „vörösökhöz” –, és a felek kedden meghosszabbították a kontraktust. Noha az angol klub nem hozta nyilvánosságra a szerződés pontos részleteit, a Transfermarkt adatai alapján a felek 2025-ig bővítették a megállapodást.

A 31 éves angol válogatott középpályás eddig 394 tétmérkőzésen szerepelt a Liverpoolban, amellyel 2019-ben megnyerte a Bajnokok Ligáját, 2020-ban az angol bajnokságot, 2012-ben pedig az angol Ligakupát. Eddig összesen 30 gólt szerzett, és 51 gólpasszt osztott ki liverpooliként.

Más lettem ahhoz képest, mint amikor először beléptem ide. Azóta emberileg és játékosként is rendkívül sokat fejlődtem – mondta Jordan Henderson. – Minden pillanatát élvezem, örülök, hogy végre meghosszabbítottuk a szerződésemet, s végre csak a játékra tudok koncentrálni."


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik