Liverpool: „Hős!” – Szalah egy benzinkúton jótékonykodott

Vágólapra másolva!
2020.10.07. 12:12
null
Szalah újra bizonyította, a pályán kívül is példakép (Fotó: AFP)
„Igazi hős!” – mondta nemrég a Liverpool sztárjáról, Mohamed Szalahról David Craig, egy liverpooli hajléktalan. A Pool egyiptomi sztárja ezúttal a pályán kívül mutatott példát cselekedetével.

A Goal azt írja, Szalah szeptember végén, egy benzinkúton szembesült azzal, hogy egy kisebb csoport verbálisan bántalmaz egy hajléktalant. A támadónak nem tetszett, amit látott, így közbelépett – az esetet a térfigyelő kamerák is rögzítették.

„Mo pont annyira volt csodálatos, mint amennyire a Liverpool játékosaként a pályán – mondta a The Sun által megszólaltatott Craig. Hallotta, hogy mit mond nekem az a kis csapat, odafordult hozzájuk, és azt mondta: »Akár ti is kerülhettek ilyen helyzetbe néhány éven belül«. Csak akkor jöttem rá, hogy nem hallucinálok, amikor Mo átadott nekem száz fontot. Micsoda legenda!”

„Látta, amikor az a néhány srác odaszólt nekem. Bizonyos neveket aggattak rám, és kérdezgették, hogy miért kéregetek, majd közölték, hogy szerezzek munkát. Szalah látta, mi történt, mondott nekik valamit, majd odament a pénzkiadó automatához. Mérhetetlen örömöt éreztem, hatalmas rajongója vagyok. Ő egy igazi hős, szeretnék köszönetet mondani neki.”

Nem ez az első alkalom, hogy Szalah egy benzinkúton jótékonykodik: nyáron az is előfordult, hogy egy tankolásnál az éppen a kúton lévő összes autó számláját kifizette.

Card

A NYÁRI ESET


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik