Pool: hivatalos, kölcsönvették a brazil középpályást, opciósan

B. J.B. J.
Vágólapra másolva!
2022.09.01. 23:20
null
Fotó: <a href="https://www.liverpoolfc.com/news/liverpool-complete-signing-arthur-melo-loan"><strong>liverpoolfc.com</strong></a>
A Juventus kölcsönadta egy idényre a 26 éves brazil középpályást, Arthurt az angol élvonalban szereplő Liverpool csapatának.

 

Az olasz csapat két éve 76 millió euróért szerezte meg a védekező és középső középpályást, Arthurt a Barcelonától, a katalánok 31 millió eurót fizettek érte, még hatmillió euró bónuszban bizakodhatnak. Arthur a Juventusban nem remekelt, csak 63 mérkőzésen szerepelt, a játékjoga vételára negyedét éri most, így jó ötletnek tűnik kölcsönadni őt.

Meglepő helyre került, Jürgen Klopp keze alá, talán a német vezetőedző atyai hozzáállása, de németes fegyelme hiányzott a futballistának?

Arthur éves bére ötmillió euró nettóban, a Juventushoz 2025-ig köti szerződés, az olaszok 4.5 millió euróért adták most kölcsön, a vételi opció 37.5 millió euró, ezt két év alatt kell kifizetni.

„Nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy magamra húzhatom ezt a nagyszerű mezt, ezzel a híres címerrel, amely olyan sokat jelent a futball világában... Ez egy álom! Sokat beszélgettünk, az ötleteink és az elképzeléseink jól illeszkedtek, így biztos vagyok benne, hogy ez volt a megfelelő választás a számomra. Nagyon boldog és nagyon motivált vagyok, valóra szeretném váltani az álmaimat, és mindent bele fogok adni a Liverpool mezét viselve” – nyilatkozta a játékos a Liverpool honlapján.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik