Liverpool: 3 hónapja még taktikai zseni voltam - Rodgers

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.24. 11:48
null
Rodgers menedzsere szerint nincs nála alkalmasabb a Pool vezetésére (Fotó: Action Images)
Brendan Rodgers, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool menedzsere cáfolta azt a pletykát, mely szerint távozna a nyáron.

 

Egyre nagyobb a nyomás a Liverpool edzőjén, miután a csapat a bajnokságban hét pontra van a még BL selejtezőt érő negyedik helytől, valamint kiesett az Aston Villa elleni FA-kupa-elődöntőben.

Utóbbival biztossá vált, hogy Rodgers nem gyarapítja a klub trófeáinak számát első három szezonjában, amire 50 éve nem volt példa a Liverpool történelmében.

A nyártól szabadon szerződtethető Jürgen Klopp neve felvetődött a csapatnál, ennek ellenére Brendan Rodgers magabiztosan válaszolt arra a kérdésre, hogy mennyire érzi biztosnak a helyét a kispadon.

„Teljes mértékben. Nem gondolom, hogy van nálam alkalmasabb erre a posztra. Három hónapja még egy taktikai zseni voltam, mert jól teljesítettünk. Pár rossz eredmény és hirtelen nem is vagyok olyan jó. A futball már csak ilyen, az emberek mindig az eredményeid alapján ítélnek meg. Nincs ezzel semmi gond, természetes, hogy ha vesztesz pár mérkőzést, egyből összeboronálják a klubot más menedzserekkel."

Rodgers jövőhéten találkozik a Liverpool tulajdonosaival, de a szakember nyugodt a jövőjével kapcsolatban.

„Jó a kapcsolatom a tulajdonosokkal, ők megértik, hogy a csapatépítés egy hosszú folyamat. Nem egy olyan együttest vettem át, amelyik sorra nyerte a trófeákat az azt megelőző tíz évben. Ha félretesszük az érzelmeket, akkor beláthatjuk, hogy az előző szezonban a csapat felülmúlta az elvárásokat. Volt egy világklasszis Luis Suárezünk, emellett pedig Daniel Sturridge is gyakrabban volt bevethető. A jelenlegi szezonban elért eredményeink közelebb állnak a realitáshoz, de természetesen ennél többre vágyunka következő idényben. Ehhez új igazolásokra lesz szükség a nyáron."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik