Liverpool: Ha Bale 100 milliót ér, akkor Suárez is - Rodgers

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.04. 08:09
Brendan Rodgers, a Liverpool labdarúgócsapatának menedzsere szerint Luis Suárez semmivel sem rosszabb játékos, mint a Real Madrid által kiszemelt Gareth Bale, így ha a walesit 100 millió euróért értékesíti a Tottenham Hotspur, akkor az uruguayi is legalább ennyit ér.

A nyári átigazolási szezonban több európai élcsapat is bejelentkezett Suárezért, azonban a „vörösök” menedzsere továbbra is ragaszkodik egyik legjobbjához, és most elmondta: ha egy csapat meg akarja szerezni az uruguayi csatárt, akkor legalább annyit kell majd fizetnie érte, mint Gareth Bale-ért.


„Nem sürget minket az idő, hogy eladjuk bármelyik játékosunkat is. Bale és Suárez ugyanolyan jól teljesített az előző szezonban, így a piaci értékük sem különbözhet” – mondta Rodgers, miután csapata felkészülési mérkőzésen 2–0-ra legyőzte az Olympiakosz Pireuszt.

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, sajtóhírek szerint az Arsenal már tett egy 40 millió fontos ajánlatot az uruguayi csatárért, azonban azt a liverpooliak nem fogadták el.

 

„Rengeteg hír megjelenik mostanában Luisról, pedig semmi sem változott a nyár eleje óta vele kapcsolatban. Összesen két ajánlatot kaptunk érte, és azt is egyetlen klubtól. Sokszor elmondtam már, elmondom most is: ha csak valami csoda nem történik, nem fogjuk eladni Suárezt” – tette hozzá Rodgers.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik